Hjælp Magnus og Camilla !

Faaborg Karate Skole har nu 4 år på bagen, en stor del af de voksne der var med fra start er der stadig. De stiger i graderne og nærmer sig brun og sorte bælter.
Klubben savner nye voksne, Magnus og Camilla er begge på voksenholdet (13+) som hvidbælter, men der er plads til mange flere.
Karate har ingen alder, der er både kvinder og mænd på 30, 40, 50 år. Alle kan være med, det giver en masse styrke, selvtillid og sammenhold.
Vi er meget seriøse, men har let til grin da de forskellige stillinger og øvelser kan give alle udfordringer.

 

Magnus Levin Hansen 13 år;
Jeg har gået til karate i næsten 2 år. Jeg er rigtig glad for at gå til karate. Det har givet mig rigtig meget, som foreksempel har jeg lært at forsvare mig selv. Jeg har lært en masse flinke nye mennesker at kende, og det giver en god selvtillid. Så er det også godt med en masse armbøjninger.
Min far har gået til karate og havde det brune bælte, det var med til at jeg også ville prøve.
Man får lov at slås, men på den rigtige måde, så der er kontrol over hvad man skal. Og så er det bare sjovt.

 

Camilla Buch 43 år, gymnasielærer fortæller;
Jeg blev interesseret i karate, da mine børn havde gået et stykke tid, og jeg har nu gået godt et år. Interessen er holdt ved, fordi det er en sport, hvor man får brugt hele sin krop samtidig med, at man dyrker et fællesskab baseret på gensidig respekt for hinanden. Man får brudt nogle grænser for, hvad man selv tror, man er i stand til, f.eks. har jeg altid troet, at jeg aldrig ville komme til at kunne tage mere end en halv armstrækning.
Karate lærer en at blive bevidst om egne og andres grænser, det giver en form for selvtillid og kropsbevidsthed, der betyder, at man med tiden vil kunne stole på sig selv i en situation, hvor man skal forsvare sig selv eller sine børn, og samtidig bliver ens krop styrket rent fysisk.
Vi hygger os til træning samtidig med, at vi udvikler os fysisk og mentalt. Det mærkes ikke, at der kan være stor aldersforskel på deltagerne. Jeg troede, at jeg var for gammel til at starte på kampsport, men træningen er indrettet, så der tages hensyn til ens niveau, og alle får altid noget ud af træningen.

4 Comments

 • by Jesper
  Posted 23. september 2017 19:23 0Likes

  Hej!
  Jeg er 43 år og har tidligere dyrket kampsport og trænger til at komme igang igen.
  Af to omgange har jeg haft kontakt til jer, men pga ydre omstændigheder har jeg endnu ikke haft mulighed for at dukke op til træningen.
  Da jeg er aktiveret til anden side hver anden mandag, skal jeg høre, om man kan deltage under disse premisser?
  I givet fald skal jeg høre, om jeg bare kan dukke op og være med?
  M.v.h.

  Jesper

  • by Pernille Rasmussen
   Posted 24. september 2017 21:35 0Likes

   Du er meget velkommen mandag og onsdag kl. 19.00-20-30

   • by Jesper
    Posted 15. december 2017 19:36 0Likes

    Hej Pernille!
    Dit svar har jeg da helt overset…hvornår går i på juleferie?
    M.v.h.
    Jesper

    • by Pernille Rasmussen
     Posted 11. januar 2018 12:53 0Likes

     Hej Jesper
     Voksne træner mandag kl. 18.15-19.45 og onsdag kl. 19.00-20.30. Vi følger skolernes ferie, så hvis skolen har fri har vi også.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk